Jan Kihm Rørmontasje


Rørleggerbedriften Jan Kihm Rørmontasje AS ble omgjort til AS i 1987. Strategien var å etablere en rørleggerbedrift med sterk teknisk kompetanse for å utføre avanserte tekniske entrepriser innen sprinkler, sertifikat,  sveising, varme, kjøleanlegg, gass, damp, sykehusteknikk,  eller øvrige avanserte tekniske rørentrepriser. I dag, etter nesten 30 år, er strategien uforandret. Som en av få rørleggerbedrifter i Oslo regionen med hovedsatsning på teknisk rørlegging er vi godt etablert og har rikelig med referanser innen de fleste kategorier rørleggerarbeider. Bedriften innehar sentral godkjenning T3, FG godkjenning for sprinkler, og ansatte med skandinavisk språk innehar nødvendige svennebrev,  sveise sertefikater for autogen, MIG, TIG og EL. JKR har siden oppstart gjennomført over 3500 oppdrag, vi har ikke mottatt dagbøter, hatt vannskade med forsikringsutbetaling eller rettstvister grunnet manglende levering eller reklamasjoner.

Vi holder til i eide lokaler i Stanseveien 25d, 0976 Oslo, hvor vi har 1200 m2 lokaler med eget verksted med mulighet for prefabrikasjon av helhetlige røranlegg. Vi kan tilby våre kunder fleksibel finansiering, samt den beste sikkerhet for kvalitet og forlenget garanti. Om det er ønskelig kan vi tilby livssyklusberegninger med faste årlige service og drifts kostnader for rørtekniske innstallasjoner. Vi er en foretrukket rørlegger, varme, kjøling og sprinklerservicebedrift for en rekke av Norges største eiendomsbesittere, universiter, offentlige eiendomer etc. Listen er lang. Ta gjerne kontakt for en hyggelig samtale vedrørende tilbud på våre tjenester.

SPRINKLER

Vi utfører alle typer sprinkleranlegg, fra rehabilitering til nyinstallasjoner i nye og eksisterende bygg.

KJØLING

Vi monterer og installerer kjøleanlegg i alt fra små datarom til store serverparker. Vi rehabiliterer og vedlikeholder kjøleanelgg.

VVS

Vi utfører alle typer VVS, servicearbeider, nyinstallasjoner og rehabilitering i ditt bygg. Kontakt oss i dag for tilbud.

VARME

Vi sørger for godt inneklima og vedlikehold av ditt varmeanlegg. Vi innregulerer og justerer ditt anlegg slik at vi tilrettelegger for dine behov og preferanser.

VÅRE SISTE PROSJEKTER


Jan Kihm Rørmontasje - Universitetet i Oslo

SiO

Sprinkler
Jan Kihm Rørmontasje - abygget

A-Bygget

Kjøling, Skumanlegg, Sprinkler, Varme, VVS
Jan Kihm Rørmontasje - House of oslo

Storebrand

Kjøling, Sprinkler, VVS
Dark Arkitekter-3

Thune Næringspark

Kjøling, Skumanlegg, Sprinkler, Varme, VVS
Jan Kihm Rørmontasje - NHO

NHO

Kjøling, Skumanlegg, Sprinkler, Varme, VVS

SE FLERE AV VÅRE TIDLIGERE PROSJEKTER

SOLID BEDRIFT MED ØYE FOR KVALITET


Siden oppstarten i 1987 har Jan Kihm Rørmontasje både montert og vedlikeholdt flere eiendommer med fokus på kvalitetskrav og forskrifter. Vi sikrer bygg med topp moderne anlegg og samtidig sørger vi for komplette løsninger som sørger for at både sikkerheten og funksjonaliteten ivaretaes.

VÅRT KONTOR

Stanseveien 25 D, 0976 Oslo

Telefon
Jarle Hagen, Sprinkler teknisk avd – 98 25 00 50
Elisabeth Olsen, Administrasjon – 22 80 24 20
Arild Bruheim, Prosjektleder – 97 78 76 09

Epost
post@jkr.no


SEND OSS EN MAIL

Ditt navn (obligatorisk)

E-post (obligatorisk)

Emne

Melding