Tjenester

Som en av få rørleggerbedrifter i Osloregionen med hovedsatsning på teknisk rørlegging er vi godt etablert og har rikelig med referanser innen de fleste kategorier rørlegger arbeider. Bedriften innehar sentral godkjenning T3, FG godkjenning for sprinkler, og ansatte med skandinavisk språk innehar nødvendige svennebrev, sveise sertefikater for autogen, MIG, TIG og EL. JKR har siden oppstart gjennomført over 3500 oppdrag, vi har ikke mottatt dagbøter, hatt vannskade med forsikrings utbetaling eller rettstvister grunnet manglende levering eller reklamasjoner.

Vi holder til i eide lokaler i Stanseveien 25d, 0976 Oslo, hvor vi har 1200 m2 lokaler med eget verksted med mulighet for prefabrikasjon av helhetlige røranlegg. Vi kan tilby våre kunder fleksibel finansiering, samt den beste sikkerhet for kvalitet og forlenget garanti. Om det er ønskelig kan vi tilby livs syklus beregninger med faste årlige service og drifts kostnader for rørtekniske innstallasjoner.

Hva vi tilbyr

Profesjonelle tjenester for profesjonelle aktører

Sprinkler

Vi utfører alle typer sprinkleranlegg, fra rehabilitering til nyinstallasjoner i nye og eksisterende bygg.

Kjøling

Vi monterer og installerer kjøleanlegg i alt fra små datarom til store serverparker. Vi rehabiliterer og vedlikeholder kjøleanelgg.

VVS

Vi utfører alle typer VVS, servicearbeider, nyinstallasjoner og rehabilitering i ditt bygg. Kontakt oss i dag for tilbud.

Varme

Vi sørger for godt inneklima og vedlikehold av ditt varmeanlegg. Vi innregulerer og justerer ditt anlegg slik at vi tilrettelegger for dine behov og preferanser.

Se noen av våre tidligere prosjekter